Coltar extensibil Rileft Maro Piele Capucino

 Coltar extensibil Rileft Maro Piele Capucino ®️

 Acest coltar extensibil Rileft maro cu piele capucino este de o eleganta deosebita si este si foarte practic. Acest coltar intregeste pe deplin casa dumneavoastra inviorand| atmosfera si dand o nota de eleganta spatiului din care face parte. Coltarul extensibil Rileft maro piele capucino il puteti intrebuinta atat sub forma de coltar cat si sub forma de pat, fiind solutia cea mai buna pentru un somn odihnitor. Modelul este foarte practic, modern si clasic fiind ideal pentru serile cu musafiri. Liniile drepte si elegante ale acestuia asigura confortul necesar pentru relaxare dupa o zi epuizanta. Il puteti folosi atat in spatii medii cat si in spatii mari acesta adaptandu-se de cele mai multe ori la spatiul disponibil.

 Totodata acest coltar transforma livingul dumneavoastra in cel mai atractiv si confortabil loc atat prin culoare cat si prin liniile simple ce contureaza aspectul intreg al acestuia. Culoarea simpla a  cestuia cat si imprimeul floral foarte vesel al pernelor atrage intotdeauna privirile. Spatiul de depozitare cu care este prezut ajuta de fiecare data la mentinerea mereu la indemana a celor mai frecvente articole cum sunt pernele, patura ori lenjeria de pat. Acest coltar exte extensibil si poseda un spatiu mare pentru dormit. Acesta se preteaza la utilizarea de zi cu zi fiind foarte practic si usor de utilizat. Structura sezutului este rezistenta si este formata din arcuri si burete si este prevazut cu doua lazi de depozitare. Este tapitat in culoarea maro  iar salteaua este realizata cu arcuri si cu mai multe tipuri de bureti, acesta avand incluse si 3 perne cu imprimeu floral deosebit. Acest coltar extensibil Rileft maro piele capucino este adaptat atat pentru spatiile office cat si pentru livinguri moderne. Acest coltar extensibil Rileft dispune de o simplitate deosebita ceea ce il face foarte usor de manipulat si totodata creeaza si un loc foarte comod pentru tine si familia ta. Acesta detine cusaturi care stopeaza deplasarea materialului in timp si este una dintre piesele de mobilier preferate de intreaga familie venind cu un raport pret-calitate memorabil. 

Corpuri de mobilier cu un raport pret-calitate foarte avantajos.

Mobilierul favorit il puteti alege din gama noastra accesand online Coltar extensibil Rileft Maro Piele Capucino in Modela.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Care sunt punctele de luat în considerare atunci când cumpărați un dulap?

Set Masa Extensibila Cu Scaune